Directie Coaching

Business en personal Coaching voor krachtig persoonlijk leiderschap.

Directie Coaching

Directie en ondernemer: je staat in de schijnwerpers, hoge eisen en dito afbreuk-risico. Soms voel je je eenzaam. Een vertrouwenspersoon is welkom.

Jouw coach is als voormalig CEO en RvC lid ervaringsdeskundige in het krachtenspel tussen directie, RvC en aandeelhouders. En specifieke persoonlijke uitdagingen zoals hoge werk- en prestatiedruk, balans privé-balans en dealen met ’It’s lonely at the top’.

Executive Coaching is daarom high end. Mede omdat wij op oorspronkelijke ziels niveau werken. En we leveren maatwerk, inclusief 24/7 observatie-Coaching*.

Wenst u een vertrouwenspersoon die uw situaties snel doorziet? Die u op praktisch toepasbare terzijde staat? En die u ondersteunt in uw ontwikkeling, persoonlijk en inhoudelijk als directeur en ondernemer? Neem dan contact met ons op: +31 610 675 356.

* 24/7 Observatie Coaching biedt unieke feedback over je gedrag als persoon en als executive. Je wordt gedurende een periode zakelijk en prive vergezeld en geobserveerd. De high end feedback biedt je de unieke mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als directeur en in elke andere rol die je zakelijk en prive hebt. Dat doen we wereldwijd.

Neem contact op: